Studio Sama

Parturi-kampaamopalvelut • Meikkaus • Kitaratunnit

Kitaratunnit

Kitaransoitto on kuin meditaatiota, minulle täydellinen harrastus, oiva tapa rentoutua ja toteuttaa luovuuttaan.

Kitara on kuulunut olennaisena osana elämääni maaliskuusta 1993 lähtien   ̶  yhteistä taivalta on takana siis jo yli 27 vuotta. Näihin vuosiin mahtuu tonneittain soittamista, kuuntelua, yritystä ja erehdystä, nuottien ja musiikkiaiheisten teosten ahmimista, nuotintamista ja säveltämistä, sekä tietysti myös bändisoittoa kavereiden kanssa. Vuosien varrella miltei kaikki musiikin lajit ovat tulleet vähitellen tutuiksi, ja matka jatkuu edelleen. Kertyneestä kokemuksestani haluan ammentaa omille oppilailleni kaiken minkä suinkin pystyn.

Alla on Youtube -soittolista neljästä kappaleestani, joissa kaikissa on kitara hyvinkin pääosassa. Ne toiminevat jonkinlaisena näytteenä omasta soitostani, vaikka toisaalta edustavatkin siitä yhdessäkin toki vain kapeaa aluetta.

Samat kappaleet löytyvät myös Spotifystä ja monesta muustakin palvelusta.
Spotify -soittolista

Kitaratunnit pidetään joko kotonani Keljossa, asiakkaan luona tai Studio SAMA:n tiloissa. Mukaan tarvitset vain motivaatiota, sillä tarvittaessa kitarakin löytyy soitettavaksi (voin myös tarpeen tullen auttaa uuden hankkimisessa).

Yksi oppitunti on hinnaltaan 25€, sis. alv 24% (maksu käteisellä), ja kestää 45-60 minuuttia.

Alaikärajana olen nykyisellään pitänyt 14-vuotta, mutta nuorempaakin oppilasta voin harkita jos soittointoa todella riittää!

Tervetuloa kitaratunneille!

Soita 040 171 3123

Huom. Kitaratunteihin liittyen voit laittaa myös viestiä (WhatsApp käy myös)!

Mietitkö mitä harjoitella? Tässä tekemäni php-sovelma joka arpoo siihen lähtökohtia: trainer