Studio Sama

Parturi-kampaamopalvelut • Meikkaus • Kitaratunnit

Guitar Mage

Tein keväällä 2020 sovelluksen nimeltään "Guitar Mage", jolla voi harjoitella kitaran otelaudan tuntemista kännykällä. Ohjelman ilmaisversio on karsitumpi (mutta sekin kattaa yksittäiset nuotit ja intervallit), maksullinen versio lisäksi myös soinnut ja asteikot. Nuottien nimet tai intervallit voi näyttää halutessaan otelaudalla opettelemisen apuna, lisäksi täysi versio sisältää aidon kitaran äänet koko otelaudan alueella, joten korvakin saa samalla treeniä (samplatty oikeasta jazz-kitarasta, sis. 162 äänitiedostoa)!

En usko että voit keksiä parempaa tapaa sijoittaa 10€ kitaransoittosi hyväksi - kerro toki jos keksit!

Guitar Mage on App Store

Guitar Mage on Google Play

Klikkaa allaolevaa kuvaa saadaksesi lisää tietoa Guitar Magesta (englanniksi).

Guitar Mage screenshot

Kitaratunnit

Kitaransoitto on kuin meditaatiota, minulle täydellinen harrastus, oiva tapa rentoutua ja toteuttaa luovuuttaan.

Kitara on kuulunut olennaisena osana elämääni maaliskuusta 1993 lähtien   ̶  yhteistä taivalta on takana siis jo yli 27 vuotta. Näihin vuosiin mahtuu tonneittain soittamista, kuuntelua, yritystä ja erehdystä, nuottien ja musiikkiaiheisten teosten ahmimista, nuotintamista ja säveltämistä, sekä tietysti myös bändisoittoa kavereiden kanssa. Vuosien varrella miltei kaikki musiikin lajit ovat tulleet vähitellen tutuiksi, ja matka jatkuu edelleen. Kertyneestä kokemuksestani haluan ammentaa omille oppilailleni kaiken minkä suinkin pystyn.

Alla on Youtube -soittolista neljästä kappaleestani, joissa kaikissa on kitara hyvinkin pääosassa. Ne toiminevat jonkinlaisena näytteenä omasta soitostani, vaikka toisaalta edustavatkin siitä yhdessäkin toki vain kapeaa aluetta.

Samat kappaleet löytyvät myös Spotifystä ja monesta muustakin palvelusta.
Spotify -soittolista

Kitaratunnit pidetään joko kotonani Keljossa, asiakkaan luona tai Studio SAMA:n tiloissa. Mukaan tarvitset vain motivaatiota, sillä tarvittaessa kitarakin löytyy soitettavaksi (voin myös tarpeen tullen auttaa uuden hankkimisessa).

Yksi oppitunti on hinnaltaan 25€, sis. alv 24% (maksu käteisellä), ja kestää 45-60 minuuttia.

Alaikärajana olen nykyisellään pitänyt 14-vuotta, mutta nuorempaakin oppilasta voin harkita jos soittointoa todella riittää!

Tervetuloa kitaratunneille!

Soita 040 171 3123

Huom. Kitaratunteihin liittyen voit laittaa myös viestiä (WhatsApp käy myös)!

Mietitkö mitä harjoitella? Tässä tekemäni php-sovelma joka arpoo siihen lähtökohtia: trainer